HARD ROCKS

Veistoksia Etelä-Sataman puistossa 11.6.–27.9.2009
&
Kulttuurikeskus STOAssa 5.8.–27.9.2009

Taidekivenveisto ry järjestää kesällä kaksi veistosnäyttelyä: ulkoveistosnäyttelyn Helsingin Etelä-Satamassa, Olympiaterminaalin viereisessä puistossa ja pienempien teosten näyttelyn Kulttuurikeskus STOAn galleriassa. Puisto Etelä-Satamassa, Laivasillankadun varrella on keskeinen ja hieno alue ja tällä hetkellä turhan vähäisellä käytöllä. Puisto sopii erityisen hyvin veistotaiteen esittelyyn. Matkailijoiden kannalta se on hyvällä paikalla kaupunkia kiertävän nähtävyysbussin ja ratikkapysäkin vieressä.

Mukana puistonäyttelyssä 17 kuvanveistäjää ja esillä on erityisesti kiviveistoksia, mutta myös muut veistomateriaalit ovat edustettuina. Molempien näyttelyiden kuraattorina on toiminut kuvanveistäjä Radoslaw Gryta.

Bäyttelyihin osallistuvat taiteilijat ovat:
Mi Duncker, Timo Hannunen, Aaron Heino, Antti Keitilä, Antero Koskinen, Laura Könönen, Marjo Lahtinen, Bjarne Lönnroos, Jarkko Myllykangas, Ville Mäkikoskela, Jari Männistö, Matti Nurminen, Paula Nurminen, Veikko Nuutinen, Matti Peltokangas, Timo Pyhälä, Kimmo Pyykkö, Pekka Paikkari, Olli Salo, Airi Salosmaa, Anneli Sipiläinen, Minna Tuominen ja JukkaTuominen

Taidekivenveiston 20-vuotisjuhlanäyttelyn toinen osa, pienempien teosten näyttely Kulttuurikeskus STOAn galleriassa on avattu. Näyttelyssä on mukana 17 taiteilijaa 39 teoksella.


Lisäksi esillä on valokuvaaja Pertti Nisosen dokumenttikuvia työskentelystä kiviveistämöllä ks. Reportage

STOAn galleria, Turunlinnantie 1, Itäkeskus, auki kesällä: ma-to klo 9-20, pe-la klo 9-16, su ja muulloin ma-to klo 9-20, pe klo 9-18, la-su klo 10-16 sekä tapahtumien mukaan, www.stoa.fi

Näyttelyn järjestää Taidekivenveisto ry 20-vuotisen toimintansa kunniaksi.


< Edellinen || Etusivu >